Geopolitical Research Institute(GRI)/Εταιρεία Γεωπολιτικών Ερευνών(ΕΓΕ)

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΜΕΝΩΝ MADE BY MIT! > Η ΜΙΤ ίδρυσε Ενωμένο Τουρκμενικό Στρατό, με πρώτο στόχο την Λαζικίγιε!


aw000020_02
Με τον συντονισμό της ΜΙΤ ενώθηκαν 20 συντάγματα Tουρκμένων που φέρονται να πολέμησαν κατά της ISIS. Με τον συντονισμό της ΜΙΤ ιδρύθηκε ο Ενωμένος Τουρκμενικό Στρατός. Ο πρώτος στόχος όμως των Τουρκμένων που λέγεται πως πολέμησαν την ISIS δεν είναι η ISIS αλλά η Συρία.
Μετά από από τις επιχειρήσεις κατά της ISIS, στην Άγκυρα συγκλήθηκε ένα συμβούλιο έκπληξη. Μετά από την δήλωση του πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου πως ¨Από τώρα και πέρα δεν θα βλέπουμε στα σύνορα μας μέλη της ISIS¨. Το πώς θα το κάνουμε είναι κρυφό σε εμάς¨ άρχισαν να εμφανίζονται τα σχέδια. Με τον συντονισμό της MIT συντάγματα Τουρκμένων συναντήθηκαν στην Άγκυρα.
Πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη με τον συντονισμό της ΜΙΤ και με συμμετοχή στελεχών από υπηρεσίες ασφαλείας, πληροφοριών και στρατού. Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Γενί Σαφάκ, το πρωτεύον θέμα στις εργασίες του συνεδρίου αυτού, ήταν η επιτάχυνση της ίδρυσης του Ενωμένου Τουρκμενικού Στρατού. Στο συνέδριο αυτό που έγινε με ¨απόρρητες¨ προσκλήσεις , σχηματίστηκε η τελευταία μορφή του Ενωμένου Τουρκμενικού Στρατού που θα έχει 5 χιλιάδες άτομα.
Στο συνέδριο μετείχαν εκπρόσωποι των συνταγμάτων ¨Σουλτάνος Μουράτ¨, ¨Μουντασίρ Μπιλάχ¨ και ¨Σουλτάνος Μωάμεθ¨ και καθορίστηκε ο οδικός χάρτης που θα ακολουθηθεί.

Στην είδηση που παρουσιάζεται στην Γενί Σαφάκ με το ψέμα πως ιδρύθηκε κατά της ISIS, αναφέρεται πως πρώτος στόχος του στρατού αυτού είναι η Λαζικίγιε.
Haber.sol.org 28/7/2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΠΟΖΚΙΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ


1
Στην πρώτη φωτογραφία ο τουρκομουφτής Ξάνθης Μέτευποδέχεται τον υπουργό στην είσοδο του προξενείου. Σαν στο σπίτι του! Στην δεύτερη στο γραφείο του πρόξενου μέσα διακρίνουμε τους δύο τουρκομουφτήδες, τους τρεις μουσουλμάνους δημάρχους της Θράκης και τον πρόεδρο του DEB.
 
3 4
Ακόμη δύο φωτογραφίες από τον χώρο του προξενείου.
 
7 8
Παραταγμένοι κάποιοι από τους ιμάμηδες που πληρώνονται από Τουρκία, φυσικά και περίμεναν τον Τούρκο υπουργό.
5
9 10
Στο γραφείο του τουρκομουφτή Κομοτηνής Σερίφ.
tex
Στην είσοδο του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ σωματείου ¨Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨ (GTGB).

tex1
Ο Μποζκίρ μαζί με τον πολιτευτή (ΠΟΤΑΜΙ) Ιλχάν Αχμέτ και τον παλαίμαχο κεμαλιστή δημοσιογράφο Χακί.
 
tex2
Με τον επιχειρηματία Χαλήλ Χασάν.
 
SOPA
Με διάφορους τουρκόψυχους στην αυλή της GTGB.
 
tex4 tex5
tex6Κοράι Χασάν – πρόεδρος της GTGB.
tex8
O υπουργός ομιλών.
tex9
Και η τελευταία φωτογραφία από την επίσκεψη στην GTGB, με παραδοσιακούς υποτίθεται χορούς της περιοχής…
13 14 15
3 φωτογραφίες από την επίσκεψη στα γραφεία του τουρκομουφτή Ξάνθης Μέτε.
21
Στην είσοδο του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ σωματείου Τ.Ε.Ξ.
22 23 24 25
Σε όλες του τις επισκέψεις στην Ξάνθη, τον συνόδευε όπως φαίνεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ.

tourkikanea

Aλβανός αρχαιολόγος παραδέχεται την ελληνικότητα της Αλβανίας!

Από τα σωθικά της,  η Ελληνική γη συνεχίζει να τους  διαψεύδει με τα ίδια τα ευρήματά τους.
Καταρρέει το Αλβανικό όνειρο της Ιλλυρόπελασγορωμαϊκής ιστοριας. Ας το πει κάποιος στο δίδυμο Γκιτσάλι-Σπαχίου.. αλλά με τρόπο!


Αντιγόνεια Χαονίας Ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολόγους της Ευρώπης, που μίλησε πριν μερικές ημέρες στα Γιάννινα, ο Αλβανός Νεριτάν Τσέκα, παραδέχεται... την ελληνική προέλευση των αρχαιολογικών ευρημάτων στην Αλβανία! Ο σπουδαίος αρχαιολόγος παρουσίασε το ανασκαφικό έργο στην περιοχή της Χαονίας, το οποίο εξελισσόταν παράλληλα με τις ανασκαφές που έκανε ο Σωτήρης Δάκαρης στην Ήπειρο. Οι Χάονες θεωρούνται σαν το αρχαιότερο από τα δεκατέσσερα ηπειρωτικά φύλα. Λαός ιδιαίτερα σκληρός και μαχητικός, διακρινόταν για το σύστημα αυτοδιοίκησης που βασιζόταν όχι στη βασιλεία μα στο αιρετό χαρακτήρα της. Οι Χάονες κατόρθωσαν να κυριαρχήσουν σε όλη την Ήπειρο, η οποία τα πανάρχαια χρόνια ονομαζόταν και Χαονία. Στη συνέχεια, γνώρισαν την παρακμή για να περιοριστούν στα φυσικά όρια της προέλευσής τους. Τον 5ο π.Χ.αιώνα, Χάονες μετοίκησαν στην Καλαβρία και τη Σικελία, όπου πολύ αργότερα τους συναντάμε με την ονομασία Χώνες.


Η αρχαία Χαονία εκτεινόταν από τις βόρειες όχθες του ποταμού Καλαμά (Θύαμι) μέχρι τα ενδότερα της σημερινής Βορείου Ηπείρου, τα Ακροκεραύνια Όρη. Σημαντικότερες πόλεις της ήταν η Φοινίκη, ο Ογχησμός (σήμερα Αγ.Σαράντα), η Χίμαιρα (σήμερα Χειμάρρα) και η Πολιανή (σήμερα Πολύτσανη). Η περιοχή αυτή, σε μεγάλο βαθμό, συμπίπτει με το χώρο επιβίωσης του ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.
- See more at: http://www.himara.gr/659-alvanos-paradexetai-tin-ellinikotita-tis-alvanias#sthash.0Ajup4gs.dpuf

Πηγή: www.himara.gr