Geopolitical Research Institute(GRI)/Εταιρεία Γεωπολιτικών Ερευνών(ΕΓΕ)

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Φωτογραφίζοντας τις μηχανές του πολέμου

Διαβάζω στο ιντερνέτ: «Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater (κατόπιν Xe Services και τώρα Academi) η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.
* Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.
* Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;  Η έντεχνη «πάλη» ανάμεσα στους «δεξιούς» και τους «αριστερούς» θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού!»
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Παγκόσμιο Σύστημα επιθυμεί να χυθεί αίμα. Το ίδιο επιθυμεί και η δωσίλογη τρικομματική ελληνική κυβέρνηση. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε γράψει από το ιστολόγιο μας, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιθυμεί κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση σε ολόκληρο τον κόσμο για την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε πει πως όσο δεν ξεσηκώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, κάτι το οποίο επιθυμούν, θα λαμβάνουν όλο και πιοδυσβάσταχτα μέτρα. Καθώς αυτό που επιθυμούν είναι το αίμα, που θα οδηγήσει σε χάος και εν συνεχεία σε κοινωνική και ευρύτερη πολιτική αποσταθεροποίηση στην περιοχή….!
Τώρα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία ο κ. Καζάκης.Σε απόσπασμα από την πρόσφατη ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε ο Δ.Καζάκης αναφέρεται σε κάποια investment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις…!
* Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολάρια. H συγκεκριμένη αναφορά έκανε λόγο για συμβόλαιο το οποίο έχει υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα παρασχεθούν στο στρατό της εταιρείας ο οποίος θα διενεργεί περιπολίες. Πιθανότατα η εταιρεία αυτή θα είναι σε θέση να αναλάβει υπηρεσίες στις αρχές του 2013.
* Το ακόμα πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι πως η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό. Ναι ναι….οι σημερινοί τρεις «ηγέτες» που τόσο κόπτονται για το καλό μας, παπαγαλίζοντας την καραμέλα της ανάπτυξης (ξεπούλημα) της Ελλάδας…!
* Ο γενικότερος εξοπλισμός περιλαμβάνει θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4, τα οποία θα φέρουν βαρύ οπλισμό και θα συνοδεύονται από μοτοσικλετιστές. Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι μοντέλο στρατοχωροφυλακής
                                 
Θυμήθηκα τι είχα γράψει στην www.miastala.com «Μηχανές του Πολέμου: Blackwater, Monsanto, B.Gates»: «Διερωτάστε τι σχέση έχουν μεταξύ τους; Τι σχέση άραγε μπορούν να έχουν μια εταιρεία βάρβαρων, ανελέητων Μισθοφόρων, η μεγαλύτερη πολυεθνική Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων και ο «δημιουργός» της Microsoft;
Φήμες των «κακόβουλων συνομωσιολογικοπαρανοϊκών» λένε ότι ο Bill ένας Εβραίος αποτυχημένος ακόμη και για Νerd, χρήσθηκε πρόεδρος και χρηματοδοτήθηκε από μια περίεργη ομάδα, σε μυστική συνάντηση στην Πέργαμο της Τουρκίας το 1985 !!! Γνωρίζετε γιατί στην Πέργαμο; Τι είναι εκεί;
Διαβάστε και ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ …όσοι μπορείτε ακόμη  ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας όπως επίσης και Λαθρομετανάστευση, Τουρκία, MIT, Ναρκωτικά.
Σε μια αναφορά του ο συγγραφέας Jeremy Scahill στο περιοδικό The Nation με το άρθρο του (Blackwaters Black Ops, 9/15/2010) αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος μισθοφορικός στρατός του κόσμου που έχει και δικιά του αεροπορία η Blackwater (τώρα ονομάζεται Xe Services) πούλησε τις παράνομες υπηρεσίες πληροφοριών της στην πολυεθνική Monsanto. Η Blackwater άλλαξε το όνομα της το 2009 όταν έγινε διάσημη στον κόσμο από τις πολλές αναφορές για σφαγές αμάχων στο Ιράκ.

    Η Blackwater Παραμένει ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εργολάβος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, για «υπηρεσίες ασφαλείας», που ασκεί κρατική τρομοκρατία, δίνοντας στην κυβέρνηση την δυνατότητα να το αρνηθεί.
                        
Πολλοί πρώην στρατιωτικοί και αξιωματικοί της CIA εργάζονται στην Blackwater η σε παρεμφερείς εταιρείες που δημιουργήθηκαν για να τραβούν την προσοχή από την κακή φήμη τους και να βγάζουν κέρδη πουλώντας τις άνομες υπηρεσίες τους που κυμαίνονται από πληροφορίες και πληροφοριακή διείσδυση, πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων και παραστρατιωτική εκπαίδευση – για ξένες κυβερνήσεις, τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες.
Σύμφωνα με τον Scahill, επιχειρήσεις με πολυεθνικές όπως η Monsanto, η Chevron, και οικονομικοί γίγαντες όπως η Barclays και η Deutsche Bank, «εξυπηρετούνται» μέσω εταιριών που ανήκουν στον μέγα και τρανό επικυρίαρχο Erik Prince, τον ιδιοκτήτη της Blackwater
Πολλοί πρώην στρατιωτικοί και αξιωματικοί της CIA εργάζονται στην Blackwater η σε παρεμφερείς εταιρείες που δημιουργήθηκαν για να τραβούν την προσοχή από την κακή φήμη τους και να βγάζουν κέρδη πουλώντας τις άνομες υπηρεσίες τους που κυμαίνονται από πληροφορίες και πληροφοριακή διείσδυση, πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων και παραστρατιωτική εκπαίδευση – για ξένες κυβερνήσεις, τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες.
Σύμφωνα με τον Scahill, επιχειρήσεις με πολυεθνικές όπως η Monsanto, η Chevron, και οικονομικοί γίγαντες όπως η Barclays και η Deutsche Bank, «εξυπηρετούνται» μέσω εταιριών που ανήκουν στον Erik Prince, τον ιδιοκτήτη της Blackwater. Αυτοί οι αξιωματούχοι και διευθυντές μοιράζονται την Blackwater.
    Ένας από αυτούς ο Cofer Black, γνωστός για την βαρβαρότητα του είναι ένας από τους διευθυντές της CIA, που έκανε την επαφή με την Monsanto το 2008 σαν διευθυντής της Total Intelligence, βάζοντας στο συμβόλαιο με την εταιρεία την υποχρέωση να κατασκοπεύει και να διεισδύει στις οργανώσεις των ακτιβιστών των δικαιωμάτων των ζώων, όσων είναι εναντίον των Γενετικά Τροποποιημένων Τροφών και άλλων βρώμικων δραστηριοτήτων του Βιοτεχνολογικού γίγαντα.

Ο Scahill έκανε επαφή με τον αξιωματούχο Kevin Wilson της Monsanto, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά αργότερα επιβεβαίωσε στο περιοδικό The Nation, ότι είχαν νοικιάσει την Total Intelligence από το 2008 έως το 2009, για να παρακολουθούν τις «δημόσιες αποκαλύψεις» των αντιπάλων τους. Επίσης είπε ότι η Total Intelligence είναι τελείως ξεχωριστή οντότητα από την Blackwater.
Πάντως ο Scahill έχει αντίτυπα των emails του Cofer Black μετά την συνάντηση του με τον Wilson της Monsanto, όπου εξηγεί σε πρώην πράκτορες της CIA , χρησιμοποιώντας τα email της Blackwater, ότι η συζήτηση με τον Wilson αφορούσε το ότι η Total Intelligence είχε γίνει το πληροφοριακό χέρι της Monsanto, κατασκοπεύοντας τους ακτιβιστές και άλλους , περιλαμβάνοντας την νόμιμη ενσωμάτωση ανθρώπων τους σε αυτά τα γκρουπ.
Δεν είναι απορίας άξιον που μια εταιρεία αφοσιωμένη στην «επιστήμη του θανάτου» όπως η Monsanto, η οποία έχει αφιερωθεί εξαρχής στο να παράγει τοξικά δηλητήρια, από το Agent Orange (χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ) τα PCBs (polychlorinated biphenyls), τα εντομοκτόνα, τις ορμόνες και γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, να συνδέεται με μια άλλη εταιρεία κακοποιών.
Σχεδόν ταυτόχρονα με την δημοσίευση του άρθρου του Scahill στο περιοδικό The Nation, η Via Campesina (παγκόσμιο κίνημα αγροτών) ανακοίνωσε την αγορά 500.000 μετοχών της Monsanto από το ίδρυμα Bill και Melinda Gates για πάνω από 23 εκατομμύρια δολάρια. Με αυτό τον τρόπο πέταξαν την μάσκα της φιλανθρωπίας οι Gates. Μια άλλη ακόμη διασύνδεση που δεν μας εκπλήττει. Είναι ένα γάμος μεταξύ των δυο πιο βάρβαρων μονοπωλίων στην βιομηχανική ιστορία.

    Ο Bill Gates ελέγχει το 90% της αγοράς του πληρωμένου λογισμικού και η Monsanto το 90% της παγκόσμιας αγοράς των διαγονιδιακών (γενετικά τροποποιημένων) σπόρων και το μεγαλύτερο μερίδιο όλων των σπόρων του πλανήτη.
 
Πουθενά σε κανένα βιομηχανικό τομέα δεν υπάρχουν τόσο τεράστια μονοπώλια, που η ύπαρξη τους και μόνο είναι η άρνησης της βασικής αρχής του καπιταλισμού της ανταγωνιστικής αγοράς. Και ο Gates και η Monsanto είναι πολύ επιθετικοί στην υπεράσπιση των παράνομων μονοπωλίων τους. Αν και ο Bill Gates  προσπαθεί να μας πει ψελλίζοντας, ότι το Ίδρυμα του δεν συνδέεται με τις επιχειρήσεις του, όλα δείχνουν το αντίθετο.

Οι περισσότερες από τις δωρεές του καταλήγουν να ευνοούν τις εμπορικές επενδύσεις του μεγιστάνα. Στην πραγματικότητα δεν δωρίζει τίποτα, αλλά αντί να πληρώνει φόρους, επενδύει τα κέρδη του όπου τον βολεύει οικονομικά, κάνοντας και προπαγάνδα για τους υποτιθέμενους καλούς σκοπούς του. Αντιθέτως, οι «δωρεές» του χρηματοδοτούν προγράμματα καταστροφικά όπως η Γεωμηχανική ή η αντικατάσταση των φυσικών φαρμάκων με υψηλής τεχνολογίας πατενταρισμένα φάρμακα στις φτωχότερες περιοχές του πλανήτη. Τι σύμπτωσης, ο πρώην υπουργός υγείας Julio Frenk και ο Ernesto Zedillo είναι σύμβουλοι στο Ίδρυμα.
Όπως και η Monsanto, ο Gates έχει εμπλακεί στην καταστροφή της γεωργίας παγκοσμίως .. κυρίως μέσω της «Alliance for a Green Revolution in Africa» (AGRA), δηλαδή της Συμμαχίας για την Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική. Δουλεύει σαν Δούρειος ίππος για να στερήσει από τους φτωχούς Αφρικανούς αγρότες τους παραδοσιακούς τους σπόρους με Γενετικά Τροποποιημένους Σπόρους. Για αυτό προσέλαβε τον Robert Horsch το 2006, τον διευθυντή της Monsanto.
H Blackwater, η Monsanto και ο Gates είναι τρείς πλευρές της ίδιας φιγούρας. Της πολεμικής μηχανής στον πλανήτη που επιδιώκει την εξόντωση των αγροτών, των αυτοχθόνων κοινοτήτων, των ανθρώπων μοιράζονται την γνώση και όλων όσων δεν θέλουν να υποταθούν στην αιγίδα του κέρδους και της καταστροφής του πλανήτη από τους επικυρίαρχους.
Source : keritisriver.gr