Geopolitical Research Institute(GRI)/Εταιρεία Γεωπολιτικών Ερευνών(ΕΓΕ)

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

Το παρακάτω κείμενο το βρήκαμε στο facebook καί το αναδημοσιεύουμε γιατί πιστεύουμε ότι περιγράφει κάποιες βασικές και σκληρές αλήθειες όσον αφορά τις αιτίες της πολύπλευρης κρίσης που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.
ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ
Θέλησαν να μας κάνουν Ευρωπαίους οι (καλοί) πολιτικοί μας, κι έτσι μας έχωσαν σε μια βρώμικη σκοτεινή φυλακή, πεινασμένους τρισάθλιους και ακόμα δεν ξεσηκωθήκαμε;
Τι Ευρωπαίος να γίνω αφού ήδη ήμουνα, δική μας ήταν η Ευρώπη, προς τιμή της βαπτίσαμε αυτή την ήπειρο, τότε που αυτοί οι λαοί που θέλουν να δείχνουν πολιτισμένοι ήταν ακόμα στα κλαδιά των δέντρων.
Τι το καλό μας πρόσφεραν αυτοί οι βάρβαροι, τι μας έδωσαν που δεν είχαμε;
Μήπως μας έδωσαν γνώση, αστρονομία, φυσική, μαθηματικά, ιατρική, τέχνες, γράμματα, πολιτισμό, δημοκρατία, ιστορία, Παρθενώνες, Ασκληπιεία, θέατρα, Ναούς, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Δημοσθένη, Πλούταρχο, και τόσους άλλους που δεν θα χωράνε να γράψω τα ονόματά τους μέσα σε αυτή τη σελίδα.
Καμαρώνουν και χαίρονται οι αρκουδομαϊμούδες με ότι μας έχουν κλέψει και το έκαναν δικό τους.
Ναι μας έδωσαν να μην έχουμε και παράπονο!
Έναν Άγιο Βασίλη κόκκινο να γιορτάζουμε και να ντύνονται στα πολυκαταστήματα σαν καρνάβαλοι, και οι Έλληνες να πηγαίνουν τα παιδιά τους να χαζεύουν τον παρδαλό (άγιο) τους.
Μας έδωσαν έναν (άγιο βαλεντίνο) να γιορτάζουμε την αγάπη και τον έρωτα μας, λες και δεν υμνήθηκε και δεν τιμήθηκε η αγάπη και ο έρωτας από τους προγόνους μας, ή μήπως δεν έχουμε στη χριστιανό Άγιο να γιορτάσουμε τη γιορτή των ερωτευμένων!
Μας έδωσαν σκουλαρίκι να φορούν οι άντρες, σαν Φρύγες, μας έδωσαν τη βάρβαρη μουσική τους, μας έδωσαν ήθη πρόστυχα, μας έδωσαν έθιμα αρρωστημένα, ακολασία και ξεπεσμό.
Φυσικά αυτά είναι λίγα λόγια για να περιγράψω τη κατάντια μας σαν Έλληνες, μόδα και πάλι μόδα, κι έπειτα να κλαιγόμαστε για το χάλι μας, και να μας φταίει η κακιά μας μοίρα !
Ποια κακιά μας μοίρα μωρέ, το μυαλό μας φταίει που δεν θέλησε ποτέ να σκεφτεί ποιοι ήμαστε και από πού προερχόμαστε.
Αφήσαμε κάθε τι Ελληνικό, και τώρα:
Βλέπω με μεγάλη μου λύπη, τον Λαό μας, να σκύβει το κεφάλι και να υποκύπτει στις εντολές και τα σχέδια των βαρβάρων κατακτητών.
Ο Λαός μας έπαψε πια να σκέφτεται, δεν λειτουργεί πια το μυαλό του Έλληνα, η σκέψη είναι προνόμιο μόνο μερικών αδούλωτων Πατριωτών, και η γνώση, ( η γνώση των Προγόνων μας), έγινε κτήμα, ελεεινών, τρισαθλίων και απανθρώπων βαρβάρων, που επιζητούν την υποδούλωση κάθε ψυχής και καρδίας που ζει, αναπνέει, και χτυπά ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Καταντήσαμε, αλλοίμονο, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, οι φωτοδότες των εθνών, οι γεωργοί της γνώσεις, οι θεμελιωτές των επιστημών, οι δαμαστές των θαλασσών, οι πρώτιστοι των ουρανών, να γίνουμε, οι επαίτες, οι ζητιάνοι, οι ικέτες για μια στάλα αξιοπρέπειας, για μια σταγόνα οίκτο, για ένα ψίχουλο ζωής.
Μας έδωσαν καλοπέραση και τη δεχτήκαμε, δίχως να σκεφτούμε, ότι θα ζητήσουν αντάλλαγμα .Μας γέμισαν χρήμα και δεν αναλογισθήκαμε, ότι θα το πάρουν πίσω. Μας ξέκοψαν από τις ρίζες μας, φτιάχνοντας νέα ιδανικά, καινούρια πρότυπα και εμείς τα δεχτήκαμε.
Εμείς όμως σαν ΕΛΛΗΝΕΣ θα έπρεπε να γνωρίζουμε, να ξέρουμε τι προσπαθούσαν να κάνουν.
Έχουμε τη γνώση, τα διδάγματα των Προγόνων, μα δεν τα γνωρίζουμε. Δεχόμαστε να μας δίνουν ξένοι κι όχι οι Πατέρες μας. Παίρνουμε κάθε τι που μας πετάνε δίχως να σκεφτούμε ποιοι ήμαστε και από πού προερχόμαστε. Ξεχάσαμε να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και η εύκολη δικαιολογία είναι: μας ψεκάζουν καθημερινά, μας κάνουν να νοιώθουμε γερασμένοι, κουρασμένοι, ανήμποροι.
Μα δεν πρόκειται να δεχτώ τη δικαιολογία αυτή διότι ο μόνος που φταίει είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ που αφέθηκε, που παραδόθηκε, δίχως να παλέψει, διότι είχε γνώση, τη γνώση των Προγόνων και Πατέρων του.
Δεν θεώρησες ΕΛΛΗΝΑ σωστό να μελετάς τους Προγόνους σου και Πατέρες σου, γιατί θεώρησες (ντεμοντέ) παλιομοδίτικο κάθε τι που δίδαξαν οι Προγονοί μας, γιατί έπρεπε να, συνυπάρχεις με βαρβάρους!! Και αντί να δίνεις σε αυτούς, αντίθετα να παίρνεις κάθε τι μιαρό και πρόστυχο, αντί να δίνεις τη γνώση, υιοθετούσες την αγνωσία, αντί να κατακτάς την τη ζωή, τη παρέδιδες, σε βάρβαρα ήθη, σε πρόστυχες ηδονές, σε ακόλαστες απολαύσεις. Έβαλες σκουλαρίκι χόρεψες αμαρτωλούς χορούς, χρησιμοποίησες τις λέξεις τους, γράφεις με τα γράμματά τους, ζεις σαν κι αυτούς, και τώρα πια έγινες το σκυλάκι τους.
Έχασες το δικαίωμα να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΚΌΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΉΣΟΥΝ.